Kehykset ja aurinkolasit

Monien mielestä silmälasien hankinnassa vaikeinta on kehysten valinta. Meillä sinua auttavat alan parhaat asiantuntijat. Löydämme yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun kattavasta mallistostamme.

Valikoimastamme löytyy yli 1000 erilaista silmälasikehystä tai aurinkolasia. Olemme valinneet laadukkaiden ja tunnettujen valmistajien tuotteita, joilla on hyvä maine ja jotka ovat muodin edelläkävijöitä. Mallistomme kattaa kehyksiä edullisista laatutuotteista aina uusimman muodin ja teknologian huippuihin.

Suuri osa merkeistämme on meillä Kotkassa yksinmyynnissä. Valitsemme jokaisen kehyksen mallistoomme itse. Lähes kaikki kehykset ovat yksittäiskappaleita. Tämän ansiosta mallistomme vaihtuu nopeasti ja saat itsellesi aina yksilölliset kehykset.

Suurin osa mallistomme kehyksistä ja aurinkolaseista valmistetaan Italiassa, Japanissa tai Itävallassa. Näissä tuotteissa on aina vähintään kahden vuoden takuu.

Henkilökuntamme on kehystuntemuksen ammattilaisia. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat kehykset tai aurinkolasit.

Alla olevista linkeistä pääset suoraan edustamiemme merkkien kotisivuille.

Chanel

Prada

RayBan

Oakley

Silhouette

Police

Porsche Design

Mercedes-Benz

Prego

Etnia Barcelona

Dutz

Adidas

Julbo

Rodenstock

Xavier Garcia

Bloomdale

You`s Amsterdam

Gloryfy

Tallenna