Sinulle parhaat silmälasit


Sinun omat henkilökohtaiset mittasi,
kuten linssiesi voimakkuus, silmäteräväli, lukulisän määrä sekä kehyksenkaltevuus, kaarevuus ja etäisyys silmän pinnasta vaikuttavat siihen miten silmälaseillasi näet.

Yleensä silmälasien valmistusta varten mitataan voimakkuuksien lisäksi vain silmäterän paikka. Tämä tehdään usein käsimitoituksella. Ilman oikeita ja tarkkoja mitoituksia parhaallakaan linssillä ei kuitenkaan voi nähdä hyvin.

Siksi käytössämme on tarkimmat Zeissin 3D mittauslaitteet, joiden avulla mittaamme valitsemasi kehyksen kaltevuuden, kaarevuuden ja etäisyyden kasvoillasi sekä silmäteräsi sijainnin suhteessa kehykseen.

Mittaustulosten ansiosta linssit voidaan räätälöidä toimimaan yksilöllisesti juuri sinun omien kasvonpiirteittesi mukaan.

Zeiss linssit valmistetaan aina Saksassa Zeissiin omilla tehtailla. Linssien loppullinen asennus valittuun kehykseen tehdään kotimaisena käsityönä ammattihiomossamme.

Äärimmäisen tarkka asennus on ensiarvosen tärkeää, jotta linssit toimivat niin kuin on suunniteltu.

Silmälasien tärkein osa ovat linssit


Näköaistin toimintaa haittaavat monet erilaiset taittovirheet, esim. likinäkö, kaukonäkö tai ikänäkö. Oikealla tavalla suunniteltujen silmälasien avulla useimmat meistä pystyvät jälleen näkemään selkeästi. Minkälainen linssi
sopii mihinkin taittovirheeseen?


Yksiteholinssit ovat linssit, joiden vahvuus on kauttaaltaan sama. Niitä käytetään liki- ja kauko- ja hajataitteisuuden korjaamiseen. Yksiteholinssit soveltuvat parhaiten vain yhdelle katseluetäisyydelle ja niillä näkee tarkasti linssien reunoille asti.

https://www.zeiss.com/vision-care/int/spectacle-le...

Moniteholinssit ovat yksilöllisesti hiottuja linssejä, joiden avulla näet tarkasti kaikille etäisyyksille. Monitehoisissa eli progressiivisissa linsseissä on kaikki vahvuudet läheltä kauas samassa linssissä ja voimakkuus muuttuu tasaisesti ylinnä olevasta kaukonäön alueesta alimpana olevaan lähinäköalueeseen.

https://www.zeiss.com/vision-care/int/spectacle-le...

Työlasit – Erinomainen näkökyky töissä, vältä niska- ja hartiavaivat. Työlasien linssit on suunniteltu juuri omiin tarpeisiisi työpaikalle ja optimoitu etäisyyksille, joita käytät työskennellessäsi esimerkiksi tietokoneella.

https://www.zeiss.com/vision-care/int/spectacle-le...


Aurinkolasilinssit vahvuuksin. Omiin vahvuuksiisi hiotuissa aurinkolasilinsseissä on UV-suoja,minkä lisäksi näytät hyvältä ja näet tarkasti. Aurinkolasilinssit voivat olla yksiväriset, asteittain värjätyt tai peililasit. Linssien väri voi myösvaihdella valo-olosuhteiden mukaan ulkona tai olla polarisoivia ehkäisten vaakatason heijastuksia, joita syntyy auringonsäteiden osuessa esimerkiski veden tai tien pintaan.

https://www.zeiss.com/vision-care/int/spectacle-le...


Saat täyden UV-suojan myös kirkkaisiin silmälasilinsseihin. Saat kaikkiin ZEISS-silmälasilinsseihin aurinkolasilinssien tasoisen UV-suojan 400 nanometrinaallonpituuteen saakka.

https://www.zeiss.com/vision-care/int/spectacle-le...