« Takaisin

BioDrop MD SPRAY 17ml

Hinta:22.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
BioDrop MD SPRAY 17ml6 kpl

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Ainutlaatuinen tyrnisuihke auttaa silmiäsi jaksamaan

Uusi BioDrop MD® Spray on maailman ensimmäinen silmäsuihke, jossa hyödynnetään tyrniöljyn ainutlaatuisia kosteuttavia ominaisuuksia.

Tyrniöljy sisältää silmän terveydelle tärkeitä Omega-rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja. Tyrniöljyllä on kuivasilmäisyyden oireita lievittäviä vaikutuksia, minkä lisäksi se kosteuttaa ihoa ja limakalvoja. Suihke sisältää myös luonnollista hyaluronaania, joka kostuttaa ja voitelee silmää sitomalla itseensä vettä ja edesauttamalla sen pysymistä silmän pinnalla.

Suihkauta silmäluomille

BioDrop MD® Spraytä suihkautetaan suljetuille silmäluomille. Pieni määrä suihketta levittyy silmän pinnalle ja vahvistaa kyynelkalvon lipidikerrosta, jolloin kyynelnesteen liiallinen haihtuminen estyy ja kuivasilmäisyyden oireet vähenevät. Levitessään silmiä ympäröivälle iholle suihke kosteuttaa ja pehmentää myös kuivaa silmänympärysihoa.

Suihkepullon mekanismi toimii missä asennossa tahansa, joten sitä on helppo annostella toisellekin henkilölle.

piiloset-biodrop-md-spray_suihkuttaa_360-astetta

Ei säilöntäaineita, ei alkoholia, ei eläinperäisiä aineita

Uniikin annostelijan ansiosta BioDrop MD® Spray säilyy steriilinä koko käyttöajan ilman säilöntäaineita.  Se ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia eikä eläinperäisiä aineita. BioDrop MD Spray on Suomessa valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille kuivasilmäisille.

Sopii piilolinssien käyttäjille ja silmämeikin kanssa

Voit käyttää suihketta myös piilolinssien käytön aikana. Anna meikin tai silmänympärystuotteiden kuivahtaa ennen suihkeen annostelemista.


Lue lisää: Piiloset